Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN dizi HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

ELİAÇIK; TÜMKİAD, İŞ İNSANLARININ YENİ BULUŞMA ADRESİDİR!

Tüm Kalkınma İş Adamları ve Girişimcileri Derneği (TÜMKİAD) “Yeni üye” programı çerçevesinde ülke genelinde başlatılan kahvaltı programları kapsamında, Kahramanmaraş TÜMKİAD İl Başkanlığı ilk toplantısını Saffron Otel’de gerçekleştirdi.

Üyelerin kaynaşması ve birlikte hareketle ülkenin ve Kahramanmaraş’ın ekonomide çok iyi noktalara gelebileceğinin konuşulduğu toplantıda, gelecek planlar için yön haritası çizildi.

TÜMKİAD ŞEFFAFLIĞI

Toplantıda konuşan TÜMKİAD İl Başkanı Muhammet Eliaçık, Günümüz şartlarında TÜMKİAD kadar şeffaf ve net hedefleri olan bir STK bulmanın çok zor olduğunu belirterek, “TÜMKİAD hiçbir siyasi parti, hiçbir cemaat ve hiçbir kurumun kurmuş olduğu ve desteklediği bir sivil toplum kuruluşu değildir” ifadelerini kullandı. Eliaçık konuşmasının devamında: “TÜMKİAD; birleştirici, bütünleştirici, mütevazi, destekleyici, üzüntüsünü ve sevincini paylaşmaya gönül birliği kurmuş, iş insanlarının yeni buluşma adresidir.

YENİLİKÇİ VE TEKNOLOJİK PROJELER

Kovid-19 belası yüzünden dünyanın ve ülkemizin ekonomik olarak zor bir günler geçirdiğini hepimiz biliyoruz. İşimiz kolay değil. Bir yandan sağlığımıza dikkat ediyor, diğer yandan da bu buhranı fırsata çevirmek, iş yerlerimizi ayakta tutabilmek için, mücadele ediyoruz. TÜMKİAD, ilk kurulduğu 2017 yılından bu yana sürekli iş insanlarının yanında olmuş ve gelişimine katkıda bulunmuştur. Kurmuş olduğu ticari heyetler ile uluslararası arenada hızlı karşılık bulan TÜMKİAD, birçok ülke ile resmi iş protokolleri imzalamıştır.

TÜMKİAD İL BAŞKANLIĞIMIZ ÇOK KISA SÜRE ÖNCE İŞ İNSANLARININ HİZMETİNE BAŞLADI

İş insanlarımız ve halkımız arasında kısa sürede çok güzel bir bağ kurduk. Samimiyet güven, şeffaflık ve en önemlisi de kibirsiz bir anlayış ile gönüllere girdik. Tek amacımız; kişisel gelişimimizi hızlandırmak, değer ve kültürlerimize sahip çıkarak ticaretimizi geliştirmek ve şirketlerimizi büyütmek. Dünya ticaret sistemi hiç olmadığı kadar karmaşık ve bir o kadar da kolay bir hale geldi. Artık ülkeler arası ürün satmak ve ticaret yapmak online olarak çok kolay ama bir o kadar da karmaşık bir sistemdir. Sistemlerin takibi düzenlenmesi ve firmanın ön plana çıkması için birçok satış kriterleri vardır. Bu süreçleri yönetmek şirketlerimizin dünya arenasına çıkıp boy göstermesi için TÜMKİAD olarak birçok yenilikçi ve teknolojik projelerimiz var.

BUNLARI DA BİR BİR HAYATA GEÇİRMEYE BAŞLADIK.

TÜMKİAD kurulduğu ilk günden bu yana dik duruşunu menfaati ve çıkarları için kalıptan kalıba girmeyişi ile tüm halkımızın ve özelliklede devletimizin dikkatini çekmiştir. TÜMKİAD hiçbir siyasi parti, hiçbir cemaat ve hiçbir kurumun kurmuş olduğu ve desteklediği bir sivil toplum kuruluşu değildir. TÜMKİAD Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne millet olmaya gelenlerin, milliyetçi, vatan seven ve ülkesine sevdalı iş insanları tarafından kurulmuştur. Bu zamanda böyle şeffaf ve hedefleri net olan STK bulmak çok zordur. Biz bugün bunu başardık ve Kahramanmaraşlı iş insanlarının destekleri ile daha ileriye taşıyacağız.”

Programa; TÜMKİAD Genel Merkez Sektör Kurulları Başkanı Burhanettin Yıldız,  TÜMKİAD Gaziantep İl Başkanı, TÜMKİAD Trabzon İl Başkanı ve iş insanları katıldı.

Manşet Gazetesi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol