Öne Çıkanlar ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

ELİAÇIK; HEDEFİ VE HAYALLERİ OLAN BİRİSİYİM!

Genel merkezi İstanbul’da bulunan, halen 33 şubesi ile sanayi ve iş dünyasındaki sivil toplum kuruluşları arasına giren TÜMKİAD Şubesi, Kahramanmaraş’taki on yedinci şubesi oldu.

Eski bir MÜSİAD üyesi olan, ancak gelen teklif üzerine TÜMKİAD Kahramanmaraş Şubesi Başkanlığına getirilen, makamı ve mevkiiyi geçici bulup, halkın içinden gelen birisi olduğunu söyleyen Derneğin Kurucu Şube Başkanı Muhammed Eliaçık(28) yurt içi ve yurt dışında da müşterisi ve bağlantıları olan İKLİMLENDİRME SİSTEMLERİ firmasının da sorumlusu. Başkan Eliaçık 28 yaşında ama 20 yıllık sektörün içinde.

BABA MESLEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

Yurt dışında da bilinen, tanınan ve güvenilen bir esnaf olduğu kadar nezaketi ile de dikkatleri üzerine çeken, hayali ve hedefleri olan birisi olduğu düşüncesiyle  Başkan Muhammed Eliaçık, KİMLİK GAZETESİ’ne yaptığı ziyarette, kendisini ve firmasını Kahramanmaraş’tan dünyaya açılan kliması olarak tarif ederken, Başkanı olduğu TÜMKİAD için de çalışmaları sürdürdüklerini, halen 35’in üzerinde olan üye sayısını artırmak için çalışmalarını sürdürdüklerini, üye olabilmek için çok sayıda talep ile karşılaştıklarını, 13 kişilik kurucu ekip ile sanayicileri, yatırımcı ve girişimci ruhunu özümsemişi insanları kucaklayacaklarını söyledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol