banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

ELBİSTAN ŞEKER KOMASINA GİRDİ!

Elbistan Şeker Fabrikasının şeker üretimine tam kapasite ile henüz başlamışken, piyasalara şeker sürmediği ve satmadığı yönündeki iddialar ilçede büyük infial yarattı. Ülke genelinde ekonomik kriz ve artan dolar karşısında üreticilerin ve özelleştirilen şeker fabrikaların üretimi satışa sunmadığı söylentileri vatandaşı, “Eyvah karaborsa kimlere kaldı?” değerlendirmeleri yapmasına neden oluyor.

ELBİSTAN HALKI BİR CEVAP BEKLİYOR

Türkiye’nin en büyük, verimli ve başarılı fabrikaları arasında yer alan Elbistan Şeker Fabrikasının ürettiği şekerin piyasalara sunmaması söylenti ve iddialarına Elbistan halkı ve esnafı yanıt bekliyor.

BBP BAŞKANI GEZER; YETKİLİLERE SESLENİYORUM!

Yaşanan şok ve büyük bir skandalın açıklanmasını ve yetkililerin devreye girmesini isteyen BBP Elbistan İlçe Başkanı Hıdır Gezer, yaptığı çarpıcı ve ilginç iddia ve kamuoyu açıklamasında, “Sayın yetkililere duyurumdur. Şeker fabrikası ürettiği şekeri neden satmıyor? Piyasada Malatya şeker fabrikasında gelen şeker adeta karaborsada satılıyor. Fabrika çıkış fiyatını bilen bir Allah’ın kulu yok. Bazı esnaflar torbasını 280 TL den bazıları 300 TL’den kimi esnaf ta 310 TL den satış yapıyor. Vatandaş neden bu belirsiz fiyatlara mahkum ediliyor?” sözleri ile bir yetkili kişi ve kurum arıyor.

Diğer yandan Elbistan’ın etkili sivil toplum örgütlerinde Elbistan Esnaflar ve Bakkallar Odası Başkanı Kemal Şahin yaptığı kamuoyu bilgilendirmesinde şu ifadelere yer verdi: Şeker Fabrikasında şekerin torbası 212 TL. Esnafa yok çekiliyor. Ambarlar şeker dolu. Şeker Fabrikası yetkililerini göreve davet ediyoruz.”

Kaynak, Elbistan Gündem Haber

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol