Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

EKONOMİST ANADOLU 500’DE KİPAŞ HOLDİNG’E DÖRT ÖDÜL BİRDEN
 Ekonomist Dergisi ile Türk Ekonomi Bankası (TEB) işbirliğinde, T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü’nün katılımıyla gerçekleştirilen 13’üncü “Anadolu’nun En Büyük 500 Şirketi Araştırması Ödül Töreni” 17 Şubat Cuma günü The Ritz-Carlton’da düzenlendi. Törende, ‘En Büyük 5 Şirket’, ‘İhracatını En Çok Artıran 5 Şirket’, ‘İstihdamını En Çok Artıran 5 Şirket’ ‘Cirosunu En Çok Artıran 5 Şirket’, ‘Karını En Çok Artıran 5 Şirket’ ve ‘Anadolu 500’e En Fazla Şirket Gönderen Gruplar’ olmak üzere 6 kategoride toplam 29 şirket ödüle buluştu.

Törende, 2015 yılı verileri temel alınarak gerçekleştirilen Anadolu 500 araştırması kapsamında; Kipaş Holding şirketlerinden Kipaş Mensucat ihracatını en çok arttıran 1.şirket olurken diğer bir Kipaş Holding şirketi olan Kipaş Kağıt ise cirosunu en çok arttıran 1. şirket ve istihdamını en çok arttıran 5.şirket oldu. Ayrıca Kipaş Holding Anadolu 500’e en fazla şirket gönderen gruplar arasında 4. olarak yer aldı.

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol