Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

DURGUNLUK 2. ELİ VURDU, PİYASA ÇILDIRMIŞ OLMALI

 İnşaat sektörünün de bu durgunluktan, daralmadan nasibini alması, piyasaya olumsuz etki olarak yansırken, bahar ayının gelmesiyle hareketlenmesi beklenen ‘Galericiler Sitesi’ esnafı, deyim yerindeyse sinek avlıyor.

2. el otomotiv piyasasını temsil eden esnaflar, “Bu aylarda, yani havaların ısınmasıyla birlikte 2. El otomotiv piyasası açılır, hareketlenirdi. Ancak geneldeki durgunluk bize de yansıdı, her yıl bu mevsimde otomobil almak için gelen müşteriler, bu yıl yolu unuttu. Satışlar dibe vurdu, bıçak gibi kesildi. Çünkü kimsede para yok” diye konuşurken, şehrimizdeki dev otomotiv firmalarının da aynı dertten mustarip olduğu öğrenildi.

Sıfır otomobil sektörünü temsil eden büyük firmalar dahi otomobil satabilmek için çaba sarf ediyor. Bankalarında kredi musluklarını kısması, ya da ticari kredi faizlerini yükseltmesi, özellikle 2. el otomotiv piyasasına girmek isteyen vatandaşları da kaygılandırmaya başladı.

DAR GELİRLİYİZ, GÜCÜMÜZ ANCAK 2. EL OTOMOTİVE YETİYOR!

Bunu diyen vatandaşların oranı her geçen gün artıyor. “Sıfır otomotiv alacak gücümüz yok. Neticede dar gelirliyiz, imkânlarımız sınırlı. Kaldı ki sıfır otomobiller pahalı. Hangisine baksan, hangisinin fiyatını sorsan, el yakıyor. Gücümüz ancak 2. El arabalara yetiyor. Ancak her nedense onlar da çıldırmış durumda” ifadesini kullananlar, piyasanın bir an önce açılmasını, daralmanın bitmesini istiyor ve bekliyorlar.

Site esnafı da havaların ısınmasını, okulların bir an önce tatile girmesini arzu ediyor. 


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol