Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

DÜNYA GAZETESİ FUARDA STAND AÇTI, İŞ DÜNYASINI YALNIZ BIRAKMADI
 Türk ve dünya tekstil sektöründen önemli firmaları bir araya getirerek, Kahramanmaraş ve bölge tekstil sektörünün potansiyelini daha da yükseltecek. ECR Fuarcılık tarafından gerçekleştirilen organizasyonda tekstil sektörünün tüm paydaşlarını bir araya getiren Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı KTM 2017, birbirinden özel makina şovları ile Kahramanmaraş Fuar Merkezi’nde (KAFUM) yer aldı.

Dünya Gazetesi Temsilcisi Ali Eskalan yaptığı açıklamada; “İş Dünyası ve birçok kesimin yakından takip ettiği Türkiye’de ekonominin takipçisi olan Dünya Gazetesi olarak, İşadamlarımızın ve makine satıcılarının yanında yer alarak Kahramanmaraş tekstil sanayisinin nabzını tutarak destek olmak istedik. KTM 2017 Fuar’ında yer alarak, her zaman birlikte olduğumuz işadamlarımızın, fuara katılan firmalarımızın bugünde yanında yer alarak, gelişmeleri yakinen takip etme imkanı bulduk. Bu yıl 3.cüsü düzenlen Fuar’a her geçen yıl daha da ilgi artarak devam etmektedir.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol