banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

CUMHURBAŞKANI’NIN ÇAĞRISI İLE 1,5 MİLYARLIK  YATIRIM
 Cumhurbaşkanı Erdoğan işadamlarına yaptığı yatırım seferberliği çağrısı karşılık buldu. Türkiye ekonomisinin büyük şirketleri arasında bulanan Kipaş Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Hanifi Öksüz, 2017’ye ilişkin yatırım planını açıkladı. Türkiye’ye ve ekonomimize yönelik saldırılara en güzel karşılığı vermek amacıyla işçisinden patronuna devletle el ele ilerleyen dev şirketler, 2017’de sanayiden enerjiye pek çok sektörde milyarlarca liralık yatırımlara hazırlanıyor.

 

1,5 MİLYAR LİRALIK YATIRIM

 

Kipaş Holding de 2017 yılında yatırımlarına hız verecek. Türkiye’nin en fazla büyüyen şirketleri arasında grup şirketlerinin bulunduğunu, bugüne kadar, tekstil, çimento, kağıt ve bir çok sektörde yatırımlarla büyümeye katkı sağladıklarını hatırlatan Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hanifi Öksüz, “15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası yatırımlarımızı daha da hızlandırdık. Üretim yaptığımız sektörlerin modernizasyonunun yanında Türkiye’ye yeni bir kağıt fabrikası daha kazandıracağız. Bu yatırımla, yeni ve büyük ölçekli bir kağıt üretim tesisi kurmuş olacağız. Tekstil üretiminde hem kapasite artışı hem de modernizasyon yatırımlarımız da olacak. 2017 yılı için toplam 1,5 milyar liralık yatırım öngörüyoruz. Bizler, dün olduğu gibi, bugün ve yarın da devletimize güvenmeye, ülkemize yatırım yapmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol