Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR dizi MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK

Bu haber kez okundu.

ÇEYİZ LİSTENİZ HAZIRSA PİAZZA İNDİRİME HAZIR!

 26 Nisan 2013 tarihinde, "Dünyanın modasını, tatlarını, eğlencesini ayağınıza getiriyoruz" sloganıyla hizmete açılan Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, ikinci yaşını ziyaretçilerine sunduğu birbirinden cazip fırsatlarla kutlamaya devam ediyor. Kampanyalarını yılın 365 gününe yayan Piazza AVM, düğün mevsiminin yaklaştığı şu günlerde yuva kuracak çiftlerin çeyiz alışverişlerinde de yüzlerini güldürüyor.

 Takıdan beyaz eşyaya, mutfak gereçlerinden ev tekstiline kadar çeyiz listesinde yer alabilecek tüm ihtiyaçları karşılayan Piazza AVM’nin mağazaları, 20-30 Nisan tarihleri arasında geçerli özel indirim fırsatlarıyla, evlilik hazırlığı yapan ziyaretçilerini bekliyor. 

 

Sınırları zorlayan kampanyalar

Ücretsiz bir üyelik sistemi sunan Piazza Club üyelerinin faydalanabileceği Çeyiz Günleri’nde birçok marka, indirim kampanyalarıyla ziyaretçileri seçkin ürünlerle buluşturuyor.

 Çeyiz Günleri’ne katılan markalardan English Home, mikrofiber yorganlarında yüzde 50 indirim uygularken Opema, sofralarda Pierre Cardin zerafetini yarı fiyata taşıyor ve 500 TL indirim çeki fırsatı sunuyor. Karaca, beyaz altın yemek takımı alan herkese çatal bıçak seti hediye ederken Chakra, yatak örtüsü, nevresim ve havluda yüzde 70’e varan indirim uyguluyor.

 

Özel indirimler

Çeyiz Günleri’nde Hisar ve Esse, çeyiz seti kampanyalarını indirimlerle sürdürürken, Bernardo, tüm yemek takımlarında 1000 TL’ye kadar hediye çeki veriyor. Takı ve ziynet eşyalarının ünlü markalarından biri olan Atasay, tüm ürünlerde net yüzde 25, Zen yüzde 50’ye varan indirim seçenekleri sunarken Saatd&Saat ise yüzde 20 indirim uyguluyor. Madame Coco ve Özdilek de kampanyaya özel indirimleriyle katılıyor.

 

Media Markt’tan özel fırsat günü

Çeyiz Günleri’nde beyaz eşya ve elektronik ev eşyalarının lider kuruluşları da büyük fırsatlar sunuyor. Media Markt, 23 Nisan Perşembe günü saat 08.00’da kapılarını büyük indirimlerin uygulanacağı bir indirim kampanyasıyla açıyor.

 

Beyaz eşyada devlerin indirim yarışı

Piazza’nın yeni evleneceklere çok özel imkânlar sağlayan kampanya günlerinde büyük firmalar adeta indirimde yarışıyor. Teknosa, evlenecek çiftlere KDV indirimi yaparak destek olurken; Vestel’in yüzde 50’ye varan indirimleri, Samsung’un özel çeyiz paketi indirimleri, Bimeks’in üçlü set indirimleri yaptığı kampanya günlerinde, Arçelik ise “5’i 1 Yerde Çeyiz Paketi” kampanyasıyla cazip olanaklar sağlıyor.

Kaçırılmayacak fırsatları, çekilişleri, indirim kampanyaları, sürpriz hediyeleri ve çarpıcı vitrinleri ile ziyaretçilerine her daim keyifli alışveriş imkânı sunan Kahramanmaraş Piazza, çeyiz hazırlığını sürdüren ziyaretçilerinin de bütçelerini koruyor. Hem markalı hem de hesaplı alışveriş yapmak isteyenler, tercihlerini Piazza’dan yana kullanarak, karlı çıkıyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol