banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

Bey-oğlu ahşap ürün çeşidini arttırıyor

   Firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çelebi, 1972 yılında başladıkları mobilya ve dekorasyonda artık marka ve fabrika kurma aşamasına geldiklerini söyledi.

Mehmet Çelebi, “1972 yılında babam Necmettin Çelebi, Beyoğlu Kardeşler Mobilya diye üç makine ve kendi el emeğiyle çalışmaya başlamış. 1980 yılına kadar bu şekilde devam etti. 1980’den sonra, ceviz kaplama, formika kaplama, sunta, tahta gibi malzemelerle dekorasyon işi yaptık.

   1990’lı yıllardan sonra teknolojiye ayak uydurarak kendimizi yenileyerek, mobilya, dekorasyon, hazır mutfak, laminat ve benzeri ürünlerin üretimine başladık. 2000’li yıllara gelindiğinde atölyemizi büyüterek fabrika şartlarında üretime geçtik. Kahramanmaraş’ta marka olmak için şirketleştik. Bugün itibariyle, hazır mutfak, banyo, yatak odası, hilton lavabo, ahşap parke, eskitme parke, ahşap kapı, portmanto, pencere ve her türlü dekorasyon işi, Amerikan kapı sistemleri, jaluzi, stor perde sistemleri vestiyer, yüklük, duşakabin gibi ürünler imal ediyoruz.

   Kuruluşta babam ve amcamın tek başına çalışmaya başladığı iş yerimizde şu anda ortalama 20 kişi çalışmaktadır.” dedi.

   Daha büyük ve geniş bir yer aradıklarını belirten Bey-oğlu Ahşap Mobilya Dekorasyon Otomotiv İnş. Teks.Gıda Turz. San. ve Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurlu Başkanı Mehmet Çelebi,

günün şartlarına göre, sürekli yeni açılımlar peşinde olduklarını söyledi.

   Yıllık mutfak üretim kapasitesinin 400 adet civarında olduğunu belirten Mehmet Çelebi, şirket evlilikleri yöntemiyle büyümeyi hedef aldıklarını da sözlerine ekledi.

   Bey-oğlu Ahşap’ın, üretim yerlerinin bulunduğu Sanayi Sitesi’nin dışında, şehir merkezinde de teşhir salonları ve satış yerleri bulunuyor.

      Ramazan AYDIN-Kahramanmaraş

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol