banner1482
Öne Çıkanlar dizi SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI ZİRVEDE K.MARAŞSPOR 0-2 MERSİN İDMAN YURDU BASKETBOLDA FİNAL MÜSABAKALARI DEVAM EDİYOR BAŞKAN AYDIN

Bu haber kez okundu.

BAŞKENTLİLERE EXPO 2023 ANLATILIYOR

81 ilden gelen il ve ilçe belediyelerinin standının bulunduğu Festival alanında açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gerçekleştirdi. Onikişubat Belediyesi gençler için yaptığı hizmetleri bir bir sıralarken Ankara’lılara ve ziyaretçilere birçok hediye dağıttı. Büyük izdiham yaşandı.

ONİKİŞUBAT BELEDİYESİ STANDINA İLGİ BİR HAYLİ YOĞUN

Fuarda konuşma yapan Başkan Hanefi Mahçiçek şunları söyledi.

“Şehrimizi, Belediyemizin projelerini ve Expo 2023’ü başkentlilere anlatmak için standımızda yerimizi aldık. Standımıza ve projemize ilgi hayli yoğun. Kahramanmaraşımızın coğrafi işaretli ürünlerini getirdik burada sergiliyoruz. Özellikle fotoğraf çekimine geliyor ziyaretçiler standımıza. Şehrimizi ve Expo 2023’ü en iyi şekilde tanıtıyoruz. Gençlerimize Kahramanmaraş’lı şair ve yazarların bastırdığımız kitaplarını, EXPO 2023 logolu hediyeleri takdim ediyoruz. En büyük eksiğimiz olan tanıtım ve reklamı bu kabil projelerle tamamlamaya çalışıyoruz. Şehrimizi en güzel şekilde tanıtacağız” ifadelerini kullandı.

21 Kasım’a kadar açık olacak fuarda birçok il ve ilçe belediye standları bulunuyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol