Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! dizi KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK

Bu haber kez okundu.

 AYGÜN; “MAĞAZAMIZDA ÖTV+KDV İNDİRİMİNE DEVAM ”
  

Kentimizde önemli markların bayisi olan Aygün AVM şirketi Genel Müdür Yardımcısı Fatih Aygün konuşmasını şöyle sürdürdü; “Ülkemizde Beyaz eşya satışı 2016 Kasım ayında bir önceki yıl Kasım ayı verilerine göre %20 artış göstermiştir. Yıl bazında ise %5 arttığı görülmektedir. Beyaz Eşya sektörü yıllık 600 bin adet satımı yapılan doğrudan 60 bin kişiyi, dolaylı 600 bin kişi istihdam eden bir sektör dolayısıyla ekonomimizin mihenk taşlarındandır. ÖTV indiriminin satışlarımızı %30 oranında artırmasını beklemekteyiz” dedi.

30 NİSANA KADAR EN BÜYÜK İNDİRİM FIRSATI

Aygün; “Şirket olarak, ÖTV indirimine ek KDV tutarı kadar indirimde şirketimizce finanse edilmek üzere farklı bir kampanya kurgulanmış bunun neticesinde tüketici toplam %26’ya yakın indirim hakkı elde etmiş olmaktadır. Özellikle ülkemizde evlerde Enerji tüketiminin %14’lere yakınını kullandığını düşünürsek enerji verimli yeni ürün almak enerji tasarrufu açısından da önem kazanmaktadır. 30 Nisan’a kadar sürecek bu kampanyaya yoğun ilgi olmakta ve stoklarımız hızlı şekilde tükenmektedir. Halkımıza buradan bir çağrıda bulunmak istiyoruz. 30 Nisan’a kadar bu büyük indirimden faydalanmaları için Mağazamıza davet ediyoruz. Evlenmek isteyenler, evindeki eşyaları yenilemek isteyenler, acele edin. Çünkü bu kampanya 30 Nisan’da sona erecek. Biz Aygün Avm olarak halkımızın bu kampanyadan faydalanmalarını istiyoruz” diye konuştu.  

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol