Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

ATEŞTEN GELMEYEN HİZMETE İSYAN
 Göksun’da birçok köyü gezdim tabi buraları gezerken ciddi anlamda üzüntü duydum hicap duydum. 12 yıldan beri bu ülkeyi idare eden Ak partinin hiçbir yetkilisi zannedersem bu köylere uğramamış ben sevgili hemşerilerimizden istirham ediyorum. Buralara gelsinler buraları bir görsünler, buradaki yaşam koşullarını görsünler, yolu olmayan içme suyu olmayan köylerimiz var. Hala ülkeye çağ atlattık diyenler hala 2014 yılında bir köyün içme suyu problemini çözememişsen köyün yol problemini çözemediysen halada çıkıp siyaset yapmaya yüzleri varsa ben onlara pes artık diyorum başkada hiçbir şey demiyorum onları Allaha havale ediyorum.

Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı inşaat mühendisi Ünal Ateş, Hak nasip eder 30 Martta Cumhuriyet Halk Partisinin kadroları belediye ile ilgili göreve gelirlerse bizler bu memlekete nasıl hizmet yapılacağını bu arkadaşlarımıza göstericiyiz. Çok üzüldüm canım çok sıkıldı yıllardan sonra gittiğim bu beldelerde hala daha bir tek hizmet alamamış olması köylerimizin hala daha en basit sorunlarının bile çözülememiş olması Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak canımı fazlasıyla sıktı, diyecek hiçbir laf bulamıyorum. Halkımızdan ve hemşerilerimizden kendilerine hizmet üretmeyen kendilerine hizmet getirmeyen bu insanlara 30 Martta sandıkta gerekli cevabı vermelerini rica ediyorum.



Buranın iki tane Milletvekili var Sayın Mehmet Sağlam SayınNevzat Pakdil sizlere sesleniyorum; Allah rızası için Ankara’dan çıkında Göksun’un köylerine gelin bir bakın sizin memleketin köyleri ne haldeler diyerek konuşmasına projeleri ile devam etti.

SOSYAL TESİS PROJEMİZ

“Günümüz koşullarında vatandaşlarımızın ihtiyacı olan sosyal tesisler Göksun İlçemizin her belde ve köyünde mutlaka inşa edilecektir. İki katlı olarak projelendirilen bu sosyal tesislerin alt katında çok amaçlı bir salon gerektiğinde düğün salonu taziye evi olarak kullanılabilecek toplantılar yapılabilecek üst katlarında kurs odaları olan bir internet bağlantısının olduğu internet odası ve gençlerin kullanabileceği bir kütüphanesinin bir muhtarlık odasının bir sağlık odasının olduğu sosyal tesisler mutlak surette her beldede ve köyde inşa edilecektir. Diye konuşan Ateş diğer adaylara olan bir canlı yayında adaylar bir araya gelsinler çağrısını Göksun’da da yenileyerek konuşmasını sonlardı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol