Öne Çıkanlar YAPILAN YATIRIMLAR İŞVEREN VE İŞÇİNİN ALINTERİDİR YENİ BULVAR GELİYOR MUHASEBE HAFTASI KUTLANIYOR SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI KARADENİZ SAHİLLERİNDE KAZA YAPTI

Bu haber kez okundu.

ALPEDO KERVAN LEZZET GRUBU’NDAN VAKIF GİRİŞİMİ

Kahramanmaraş dondurmasının bilinirliğini ve pazarını artırmada adeta tanıtım elçisi gibi çalışan Alpedo Kervan Lezzet Grubu, sosyal sorumluluk projelerine verdiği destekle de Kahramanmaraşlıların gönlündeki marka oldu. Özellikle Kahramanmaraşlıların yurtiçi ve yurtdışında gerçekleştirdikleri sosyal etkinliklerinin neredeyse tümüne dondurma şovlarıyla destek veren Alpedo Kervan Lezzet Grubu, şimdi de hayır işleri için kolları sıvadı.

Alpedo Kervan Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu, Kervan Vakfı’nı kurma girişimlerinde bulunduklarını ifade ederek; artık Kervan’ın daha aktif ve organize bir şekilde sosyal sorumluluk projesi üreteceğini ve kentte ihtiyaç sahiplerine destek olacaklarını dile getirdi.

Kervancıoğlu, “Kervan Vakfı bizim hayalimizde olan bir şeydi. Hem ustam hem kayınpederim Turgut Peker adına daha önce bir imam hatip ortaokulu yaptırmıştım. Bir vefa borcum vardı. Şimdi bu ikinci vefa borcumu da inşallah vakıf kurarak ödemek istiyoruz. Bunun için de çalışmalara başladık. Kervan Vakfı'nı inşallah bu şehre kazandırmış olacağız” dedi.

ÖNCE VAKIF SONRA ÜNİVERSİTE

Vakıf kurmak için çalışmalarımıza başladıklarını aktaran Kervancıoğlu, şunları kaydetti: “İki tane üniversiteden olmak şartıyla hocamız ve Kahramanmaraş'ta da çok değerli bu vakıf işleriyle ilgilenen iki tane abimizi görevlendirdik. Dört kişi şu anda bunun çalışmalarını yapıyor. İnşallah bu vakfımızı da kuracağız. Şükürler olsun Rabbim nasip ediyor. Biz de hayır işlerinde bir şekilde yarışmaya çalışıyoruz. Bu vakfı da kurduğumuz zaman inşallah şehrimizin yoksul insanlarına, ihtiyaç sahiplerine gücümüzün yettiği ölçüde yardım yapacağız. Vakıftan sonra da vakfa bağlı bir özel üniversite düşünüyoruz. Vakıf olunca özel üniversite de olması gerekiyor.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol