banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

ALİ KAYA İNŞAAT; “BİNA DEĞİL, YUVA YAPIYORUZ”

İnşaat sektörü serüvenine 11 yıl önce Demkay İnşaat ortaklığıyla başlayan ve bu yolculuğuna kendi adına kurduğu şirketle devam etme kararı alan Ali Kaya İnşaat, düzenlenen törenle resmi anlamda hizmet vermeye başladı. Onikişubat İlçesi Hürriyet Mahallesi Kuzey Çevre Yolu üzerinde faaliyete başlayan Ali Kaya İnşaat’ın açılışı; Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şahin Balcıoğlu, İl Müftüsü Mustafa Tekin, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşti.

Açılışta konuşan Firma Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kaya, “Bina değil yuva yapıyoruz’ sloganıyla daha kaliteli işler yapmak için yola çıktık, Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

“GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ”

Kaya, konuşmasının devamında şunları söyledi: “Demkay İnşaatla beraber 11 yıl önce başladığımız bu serüvende yeni bir karar aldık ve ayrıldık. Şimdi ‘Bina değil yuva yapıyoruz’ sloganıyla Ali Kaya İnşaat şirketini kurduk. Güzel işler yapacağız. Oğullarımla beraber bu şirketi daha ilerilere götüreceğim. Açılışımıza katılan herkese teşekkür ediyorum, bizi onurlandırdılar, gururlandırdılar.”

“İNŞALLAH MEMLEKETİMİZE DAHA NİCE ESERLER KAZANDIRIRLAR”

İnşaat şirketinin hayırlı olmasını dileyen AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel de, “Bu tür iş yerlerinin geçmişi olan iş adamlarımız tarafından açılması bizleri ayriyeten mutluluk getiriyor. Ben onlara hayırlı kazançlar diliyorum. İnşallah memleketimize daha nice eserler kazandırırlar.”

“ALİ KAYA’YA BAŞARILAR DİLİYORUM”

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ise şu ifadelere yer verdi: “Nadide bir inşaat şirketimiz bugün açıldı, daha önce ortaklık yürüttüğü inşaat firması vardı, bugün müstakil bir firma olarak hizmet vermeye başladı. Büyükşehir Belediye Başkanımız, İl Başkanımızın katıldığı protokolle buranın açılışını yaptık. İnşaat sektörü 200 kalemin üzerinde sektörü etkileyen çok önemli bir sektör, Ali Kaya’ya bundan dolayı başarılar diliyorum. Kahramanmaraş’ımızın daha güzel konutlara ihtiyacı var. Geçen dönem büyükşehir belediye başkanımızın açmış olduğu kuzey çevre yolunun kenarında harika bir site başlamış, hayırlı uğurlu olsun. İnşallah güzel insanlar otursun. Ali Kaya’ya bundan sonraki iş hayatında da başarılar diliyorum.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol