banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

AÇIK OTO PAZARINA YOĞUN İLGİ
 İkinci el otomobil pazarının, Afşin'e ekonomik hareketlilik kazandıracağını ve ilçe ekonomisine katkıda bulunacağını ifade eden Başkan Güven, oto pazarının Afşin'e ve Afşin halkına hayırlı olmasını diledi.

Afşin'de bir ilki daha gerçekleştirdiklerini söyleyen Mehmet Fatih Güven, "Açık oto pazarı, vatandaşlarımızın istediği bir mekândı. Çevre ilçelerimizde kurulmaktaydı. İlçemizdeki fiziki imkânlarımız çok güzel. İlçemize tekrar hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi.

Afşin'in ikinci el otomobil sektöründe bir merkez haline gelmesini hedeflediklerini söyleyen Güven, " İlçemizde her cumartesi günü Cevlanlıoğlu İbrahim Efendi Semt Pazarı Otoparkında açık oto pazarımız kurulacak. İlk pazar gününde araçlarını satmak için pazara gelen vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Vatandaşlarımız bizlerden çadır talebinde bulundu. İnşallah önümüzdeki haftandan itibaren içinde sobası bulunan büyük bir çadırı da kurarak vatandaşlarımızın talebini yerine getireceğiz. Bölge ilçelerimize de hitap eden oto pazarı haline getireceğiz. Allah burada alım-satım yapan vatandaşlarımızın kazancına bereket versin" diye konuştu.

Bölgenin en güzel açık oto pazarı olduğunu ifade eden vatandaşlar, uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getirerek, hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven ve emekleri bulunanlara teşekkür ettiler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol