banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

YAZAR MUSTAFA TOPCUOĞLU’NDAN ÜNİVERSİTEDE SÖYLEŞİ
 KSÜ Cahit Zarifoğlu Konferans Salonunda gerçekleştirilen söyleşi programına Kahramanmaraşlı yazar Mustafa Topcuoğlu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle farkındalık oluşturmak amacıyla tekerlekli sandalye ile katıldı.

Maddi sıkıntılar nedeniyle İstanbul’a göç etmek zorunda kalan Topcuoğlu ailesinin ve özelde ailenin reisi Ali Topcuoğlu’nun içli köfte satarak hayata tutunma mücadelesini paylaşan Mustafa Topcuoğlu, birbirine tutunarak sabır ve sevgi ile yaptıkları içli köftelerle başarıya ulaşan ailesinin hikâyesini katılımcılarla paylaştı.

KSÜ öğrencilerine ailesinin yaşamından örnekler vererek tavsiyelerde bulunan Topcuoğlu, “Asla vazgeçmeyin. Çok çalışma, sabır ve sevgi hayat boyu rehberiniz olsun.” diye konuştu.

Konferans sunumunun ardından İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Taşlıyan tarafından Mustafa Topcuoğlu’na günün hatırasına hediye takdim edildi. Programın ardından katılımcılara içli köfte ikramı gerçekleştirildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol