banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI SİZE İHTİYACIMIZ VAR BORAHAN KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR

Bu haber kez okundu.

ÜNİVERSİTEMİZ REKTÖRÜ CAN, PAZARCIK KAYMAKAMI NAS VE BELEDİYE BAŞKANI BOZDAĞ’I ZİYARET ETTİ
 

Kahramanmaraş’ta bilim, teknoloji ve eğitimde gelişimin lokomotifi olan KSÜ’nün şehirle bütünleşmesine verdiği önemi her platformda tekrarlayan ve göreve geldiği ilk günden itibaren kurum ve kuruluşlarla işbirliği alanında önemli projelere imza atan Üniversitemiz Rektörü Can,  ilçelere yönelik gerçekleştirdiği gezi kapsamında Pazarcık’ı ziyaret etti.

Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ ve KSÜ Genel Sekreteri Mithat Karaaslan ile birlikte Pazarcık Kaymakamı Dr. Adil Nas’ı makamında ziyaret eden Rektör Can, Pazarcık’ta eğitim gören üniversite öğrencilerine yönelik projelere ilişkin görüş alış verişinde bulundu.

Samimi bir havada geçen ziyaret kapsamında üniversite öğrencilerine daha iyi eğitim olanakları sağlanması için ortak hareket etmek gerektiği vurgusu yapılarak, karşılıklı olarak bu manada yürütülecek projeler konusunda desteğe hazır oldukları mesajı verildi.

Rektör Can, Pazarcık Kaymakamlığındaki görüşmelerinin ardından Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ’ı da makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol