banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar SİZE İHTİYACIMIZ VAR KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

ÜNİVERSİTE ADAYLARI, TERCİHLERİNİ PİAZZA’DA YAPIYOR

Huzurlu, güvenli ve ferah ortamında, ulusal ve uluslararası marka karmasını Kahramanmaraşlılarla buluşturan Piazza, üniverisite sınavına giren öğrenciler için tercih danışmanlığı standları açtı. Organizasyonun açılışına, AKP Milletvekilleri İmran Kılıç ve Habibe Öçal, MHP Milletvekilleri Sefer Aycan, KSÜ Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Düzenlediği kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle şehrin sosyal yaşantısına yeni bir soluk getirmenin yanı sıra, sosyal sorumluluk projeleriyle de Kahramanmaraş halkına çeşitli destekler sunan Piazza, üniversite yolunda doğru tercih için öğrencilere destek olmayı devam ediyor.

Piazza AVM’ nin iki farklı yerinde kurulan tercih danışma standlarında, uzman eğitmenler tarafından öğrencilere hedefleri doğrultusunda tercih desteği sağlanıyor. 29 Temmuz Pazartesi gününe kadar, 10.00-19.00 saatleri arasında ücretsiz olarak hizmet vermeyi sürdürecek olan tercih danışma standları, öğrencileri ve velileri hem mutlu ediyor, hem de gönül rahatlığıyla seçim yapmalarını sağlıyor.

Stresli ve uzun bir çalışma maratonunu geride bırakan öğrenciler, tercih danışmanlığı standlarında tüm sorularına cevap bulabiliyor. Üniversite seçiminlerinin hayatlarının geri kalanını etkileyeceği bilincinde olan öğrenciler ve veliler, Piazza’nın organizasyonunda, uzman eğitmenler eşliğinde aldıkları puanlarla, en iyi ve en doğru üniversite ve bölüm tercihlerini yapma fırsatı buluyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol