Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI
 23 Nisan 1920 tarihinin, milletimizin kaderi ve Cumhuriyetimizin tarihi adına çok büyük anlam taşıdığını belirten Prof. Dr. Dağlı, “TBMM’nin açılışıyla, bağımsızlık mücadelemiz taçlandırılmıştır” dedi.

 

Prof. Dr. Dağlı, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Bütün cihan bilmelidir ki, artık bu devletin ve bu milletin başında hiçbir kuvvet yoktur, hiçbir makam yoktur. Yalnız bir kuvvet vardır. O da millî egemenliktir. Yalnız bir makam vardır. O da milletin kalbi, vicdanı ve mevcudiyetidir” sözlerinin büyük önem taşıdığına dikkati çekti.

 

“Geleceğimizin teminatı olarak gördüğümüz, en değerli varlığımız olan çocuklarımız kadar, tüm dünya çocuklarına da armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara olan sevgi ve inancının da bir göstergesidir” diyen Prof. Dr. Dağlı, mesajında şu görüşlere yer verdi:

 

“TBMM’nin açılışının 97. yıldönümünü büyük bir gururla kutladığımız bu büyük bayramı bizlere armağan eden Büyük Önderimizi ve silah arkadaşlarını bir kez daha saygı ve rahmetle anıyorum. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol