Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

TÜRKOĞLU’NA BAĞLI KIRMAKAYA ORTAOKULU ZİYARETİ

Ziyaret esnasında okulda öğrenim görmekte olan öğrencilerle yakından ilgilenen Cumhuriyet Başsavcısı İlker YAZICI derslerine konuk olduğu 8/A sınıfı öğrencileriyle Meslek Seçimleri ve Kariyer Planlamalarına yönelik söyleşide bulundu. Öğrencilere Adalet ve Hukuk kavramları başta olmak üzere Avukatlık, Hâkimlik ve Cumhuriyet Savcılığı mesleklerine dair bilgiler verdi. Öğrencilere büyük hayalleri hedeflemelerini tavsiye eden Başsavcı Yazıcı, Okul sıralarında verilen eğitimin her yaşta farklı bir değer kattığını, şu anda Kırmakaya Ortaokulu sıralarında bulunan öğrencilerin gelecekte ülkemiz adına çok faydalı işler yapacakları inancında olduğunu belirterek , tüm öğrencilere yaşamlarında sağlık ve başarılar diledi.

Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin öğrenim ve kariyer yaşamlarına katkı sağlaması ümidiyle 2020 yılı ikinci eğitim öğretim döneminde başarılarının devamını diliyoruz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol