Öne Çıkanlar YAPILAN YATIRIMLAR İŞVEREN VE İŞÇİNİN ALINTERİDİR YENİ BULVAR GELİYOR MUHASEBE HAFTASI KUTLANIYOR SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI KARADENİZ SAHİLLERİNDE KAZA YAPTI

Bu haber kez okundu.

TOLLU, SORUMLULUK PROJELERİNDE YARIŞIYOR

Erdemli Belediyesi ilçe camilerinde, sağlık kurumlarında, okullarda ve kurslarda gerçekleştirdiği çevre düzenlemesi, temizlik, boya, bakım ve onarım hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Küstülü Kur’an Kursunun talepleri ile boya işlerini gerçekleştiren Belediye, ilçe kurumları ile kurduğu ve yürüttüğü olumlu ilişkiler ile bir kez daha gündeme geldi. Yaz aylarında, okulların kapanması ile hizmet veren kursa destek olan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yapılan bu hizmetlerle vatandaşın övgüyle bahsettiği bir isim olmaya devam ediyor.

Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “Belediye’nin görevleri arasında bulunmayan bu çalışmaları yapmaktan dolayı gurur duyuyoruz. İlçede bulunan Kur’an Kurslarına, sağlık kurumlarına ve okullara yönelik bu çalışmalarımız hem çocuklarımız için hem onları kültürel değerlerine bağlı yetiştirmek isteyen aileleri için önem taşımakta. Bu hizmetlerin tamamını beklentimiz olmaksızın, sadece Allah’ın rızasını kazanmak için gerçekleştiriyoruz. Vatandaş odaklı hizmet anlayışımız ile çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol