banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

TOLLU, EĞİTİM FİZİKİ ESERLERDEN DAHA ÖNEMLİ
  

İlçede oluşturduğu sosyal yaşam alanları ile gençlerin ve çocukların adeta sevgilisi haline dönüşen Belediye Başkan Adayı Mükerrem Tollu; Ayaş Antik Tiyatro Festivali, Kızkalesi Film Günleri, Kitap Şenliği, Kariyer Günleri gibi projelerle, yediden yetmişe her insanın sosyal alanlarda ihtiyaçlarına cevap veriyor. Gerçekleştirilen hizmetler ile vatandaşların düşüncelerinin örtüşmesinin önemli olduğuna değinen Tollu, kamu kaynaklarının doğru kullanılması gerektiğini vurguladı. Bu kapsamda Erdemli Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Erdemli Borsa İstanbul Fen Lisesini ziyaret eden Tollu, “ Eğitimin ehemmiyetini sizlere anlatmamız doğru değil ama şunu biliyoruz ki eğitim, fiziki eserler yapmaktan daha önemli. Bilgi sahibi olduğumuz belediyecilik, el yordamıyla yapılamaz. Tecrübemiz ve ekibimiz ile bunu en iyi şekilde başardık. Bizlerin dikkatinden kaçan konular varsa bunları dışardan bir gözle görmek adına da, ilçemizin tüm meslek guruplarından üyelere sahip, Kent Meclisimizi oluşturduk. Çünkü vatandaşımızın ne düşündüğü ve bu düşüncelerle hizmetlerimizin örtüşüp örtüşmediği, kamu kaynaklarının doğru kullanılması açısından oldukça önemli. Cumhur İttifakını da Erdemlimiz için gençlerimiz için önemsiyoruz. İlçemizde, teknik açıdan büyük problemler kalmadı. Bizde artık yatırımlarımızı, özellikle gençlerimizin istihdamına yönelik projelere yönlendireceğiz. Şu ana kadar yaptıklarımızdan daha iyisini yapmak için huzurlarınızdayız. Bu anlamda düşünceleriniz, tavassutlarınız bizim için çok önemli. Sizin fikirleriniz, bizlere anayasal ödev niteliğinde” dedi.

Ziyaretten oldukça memnun olan okul müdürleri ise Tollu’ya, eğitime verdiği desteklerden ve okullara yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol