banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ KENDİMİZ ÇALDIK DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

TIP FAKÜLTESİ 15. DÖNEM MEZUNLARI, DOKTORLUĞA İLK ADIMLARINI ATTI
  

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Ali Öztunç, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, KSÜ Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, fakülte dekanları, akademisyenler, öğrenciler ve öğrenci ailelerinin katılımıyla düzenlenen Tıp Fakültesi 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Diploma ve Yemin Töreninin açılış konuşmasını üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can yaptı.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinin kurulduğu 1992’den bugüne önemli mesafeler kat ettiğini belirten Rektör Can, üniversitenin her alanda büyümeye ve gelişmeye devam ettiğini söyledi.

KSÜ’nün çok güçlü bir altyapıya sahip olduğunu hatırlatan Rektör Can, “KSÜ büyük bir üniversite, birçok farklı fiziki unsurları ve farlı meslek profesyonellerini barındıran büyük bir kurumuz. Bu ölçüde büyük kurumların tabii olarak bazı eksiklikleri de oluyor. Göreve geldiğimiz süre zarfında birimlerle yapılan görüşmeler, alınan brifinglerle eksikliklerin tespitini büyük ölçüde yaptık. Bundan sonraki süreçte ise üniversitemizin bu eksikliklerini mümkün olan en kısa sürede gidermek için çaba gösteriyoruz.” diye konuştu.

Büyük emek ve zorluklarla 6 yıllık tıp eğitimini başarıyla tamamlayarak doktorluk mesleğine adım atan Tıp Fakültesi 15. dönem mezunlarını tebrik eden ve gelecek yaşamlarında başarılar dileyen Rektör Can, öğrencilerin eğitimleri süresince desteklerini esirgemeyen öğretim üyeleri ve ailelere teşekkür etti.

KSÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kamile Gül de kısa bir selamlama konuşması yaparken genç doktorları tebrik ederek meslek yaşamlarında başarılar diledi. Tıp Fakültesi 15. Dönem mezunları adına ise dönem birincisi Dr. Avşar Durur konuştu.

15. dönem mezunlarına mezuniyet belgesi, ödül ve plaketleri, protokol üyeleri ve Tıp Fakültesi öğretim üyeleri tarafından verilirken dönem birincisi Dr. Avşar Durur ödülünü Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç’un elinden aldı. Dönem ikincisi Dr. Hasan Çöl’e ödül ve belgesini Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç verirken dönem üçüncüsü Dr. Emre Paçacı ödülünü Rektör Prof. Dr. Niyazi Can’ın elinden aldı. Acil Tıp Uzmanları Derneği tarafından her yıl geleneksel olarak verilen “Acil Tıp Stajında En Başarılı İntörn Doktor” ödülünü ise Dr. Emirhan Ünlü aldı.

Ödül ve belge töreninin ardından Tıp Fakültesi Dekanı Gül, 15. dönem birincisi Dr. Avşar Durur ile birlikte yaş kütüğüne plaket çaktılar.

Tören 15. dönem mezunlarının Hipokrat Yemini ederek hekimlik mesleğine ilk adımı atmalarının ardından keplerin atılması ve fuaye alanında verilen ikramlarla son buldu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol