Öne Çıkanlar TEYFİK YAĞCI İSTİFA ETTİ!!! dizi KAHVE İÇİRECEK 13 YIL ŞEYTAN TAŞLADIK GÖRÜMCEDEN YENGEYE BÖBREK NAKLİ

Bu haber kez okundu.

SGK İL MÜDÜRLÜĞÜNDE İLETİŞİM EĞİTİMİ
  

Eğitim için SGK İl Müdürlüğüne gelen İletişim Uzmanı Mehmet BELKIRAN ile Sosyolog Mukaddes YETER Sosyal Güvenlik İl Müdürü İsmail BALAKAN’ın makamında bir süre sohbet ettikten sonra konferans salonuna geçerek slayt eşliğinde iletişim konulu eğitimi verdiler.

Kısa bir açılış konuşması yapan İl Müdürü BALAKAN “SGK olarak sürekli insanlarla muhatabız, bu da iyi bir iletişim ihtiyacı doğuruyor. Personellerimizin bu ihtiyacını karşılamak üzere Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünden arkadaşlarımız buradalar, kendilerinin şahsında bu eğitime verile olanlara teşekkür ediyorum” dedi. Daha sonra kürsüye gelen Sosyolog Mukadder YETER iletişim nedir, iletişim nasıl olmalıdır, daha iyi iletişim için neler yapılmalı konularında sunumu yaptı. Eğitim sonrasında bir personelimizin düşürdüğü parayı bularak sahibine veren temizlik firması personeli Ferhat BAĞRIYANIK’a bu erdemli davranışından dolayı İl Müdür Yardımcısı Hüseyin GÖRGEL tarafından plaket ve hediye verildi.

Ayrıca stajyer öğrenciler için hazırlanan ve staj süresince üzerlerinde taşıyacakları stajyer kimlik kartlarını İl Müdür Yardımcısı Hüseyin GÖRGEL stajyerlere vererek bu kartların takılması konusunda öğrencilerden gerekli hassasiyeti göstermelerini istedi.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol