Öne Çıkanlar dizi DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

SELVİLER OKULU BELEDİYE İLE YENİLENİYOR

Bu çalışmalar dâhilinde talepte bulunan okullara boya, badana, çevre düzenlemesi, temizlik işlerinde destek olan Belediye yetkilileri, çalışmaların sadece okullara yönelik olmadığına dikkat çekerek, tüm kurumlara yardımcı olmaya çalıştıklarının altını çizdi. Yapılan çalışmaların devam edeceğini bildiren yetkililer, çocukların eğitiminde aksaklığa mahal verecek her durumda, ortaya çıkan problemleri çözeceklerini belirtti.

Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, eğitim noktasında yapılacak her çalışmanın arkasında olduklarını belirterek, ihtiyaç duyulan her anda eğitimcilere destek vereceklerini ifade etti. Kreş ve Eğitime Destek Kurs Merkezi gibi projelerle büyük başarılara imza atan Başkan Tollu ayrıca, eğitimden verim alınabilmesinin ancak uygun ortama ve koşullara sahip olunmasıyla sağlanabileceğini vurgulayarak, “Geleceğin aydınlık Türkiye’sinin mimarlarının yetiştiği kurumlarımızın eğitime uygun olması gerekiyor. Çünkü çocuklarımız bizim aydınlık yüzümüz. Bu yüzden üzerimize düşeni fazlasıyla yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Ailelerimizin en kıymetli hazineleri, hiç şüphesiz ki onlar. Bizde çocuklarımız için ilçemizin her noktasında hizmet üretiyoruz” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol