banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

SANKO ÜNİVERSİTESİ’NİN YENİ REKTÖRÜ PROF. DR. GÜNER DAĞLI
 2014 – 2015 akademik yılında SANKO Üniversitesi’nde Rektör Yardımcısı olarak göreve başlayan Prof. Dr. Dağlı, 2017 yılı Şubat Ayı’ndan bu yana Rektör Vekili olarak görevine devam ediyordu.

Prof. Dr. Dağlı, “Mütevelli Heyetimizin teklifi, YÖK’ün olumlu görüşü ve Sayın Cumhurbaşkanımızın olurlarıyla bu büyük göreve layık görülmek benim için büyük onurdur” dedi.

“Bilim, Eğitim ve Sağlık Hizmetinde SANKO Farkı” sloganıyla yola çıktıklarını anımsatan Prof. Dr. Dağlı, şunları söyledi:

“Bu farkı sadece Gaziantep’te değil, bölgemizde de hissettiriyoruz. İlerleyen dönemlerde akademik ve idari personelimizin desteği ve öğrencilerimizin gayretiyle ülkemiz adına da büyük başarılar kazanmayı hedefliyoruz.  

Bu yıl ilk mezunlarımızı verecek olmanın heyecanını yaşıyoruz. Sağlık alanında referans bir üniversite konumuna gelebilmek için her türlü teknik, akademik ve fiziki altyapıya sahibiz ve çalışmalarımız da bunun destekliyor.”

PROF. DR. GÜNER DAĞLI

Ayvalık-Altınova'da 1961 yılında doğan Prof. Dr. Güner Dağlı, ilköğrenimini 14 Eylül İlkokulu'nda, orta öğrenimini Bandırma Şehit Süleyman Bey Devlet Parasız Yatılı Okulu'nda, lise eğitimini Kuleli Askeri Lisesi'nde tamamladı.

 İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde başladığı tıp eğitimini, Gülhane Askeri Tıp Akademisi’nde (GATA) tamamladı. Bir yıl Sarıkamış'ta görev yaptıktan sonra 1987’de GATA Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı’nda uzmanlık eğitimine başladı. Bir yıl Gümüşsuyu Asker Hastanesi'nde uzman olarak çalıştıktan sonra 1992 de GATA Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı’nda yardımcı doçent oldu.

1997 de doçent, 2003 yılında da profesör unvanını alan Dağlı, 2004 yılında GATA Haydarpaşa Eğitim Hastanesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Servis Şefliği’ne atandı. 2012'de Yüksek Bilim Konseyi üyeliği görevini bir buçuk yıl sürdürdü.

Halen SANKO Üniversitesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı Başkanlığı görevini sürdüren Prof. Dr. Güner Dağlı, Algoloji (Ağrı) ve Yoğun Bakım Yan Dal uzmanlığı diplomalarına sahiptir. Evli ve iki çocuk babasıdır.

SANKO Üniversitesi

2013 yılında kurulan SANKO Üniversitesi’nde Tıp Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin Hemşirelik, Beslenme ve Diyetetik ile Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümlerinde lisans düzeyinde, Moleküler Tıp, Hemşirelik ile Biyolojik ve Biyomedikal Bilimler alanlarında yüksek lisans eğitimi veriliyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol