Öne Çıkanlar dizi DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

SANKO ÜNİVERSİTESİ’NDEN BÜYÜK ORGANİZASYON
 SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Sınav, bu toplantıyı düzenlemekten dolayı mutluluğun ötesinde gururlu olduklarını söyledi.

 

SABDEK Toplantısını iki nedenle Gaziantep’te yapmak istediklerini belirten Prof. Dr. Sınav, “Birincisi, sizlerin, sağlık bilimlerinin üst düzey yöneticilerinin SANKO Üniversitesi’ni tanımalarını istedik. Çünkü tematik bir tıp bilimleri üniversitesiyiz. Bizim işimiz sağlık profesyonelleri yetiştirmek ve sağlık konusunda bilim üretmek” dedi.

 

“İkincisi de, sağlık bilimleri disiplinlerinde eğitim stratejileri geliştiren konseye katkı sağlamak, daha güncel eğitim politikaları ve müfredatlar hazırlanmasında birikimlerimizi paylaşmak istedik” diyen Prof. Dr. Sınav, toplantının başarılı geçmesini dileyerek sözlerini tamamladı.

 

KURUMSALLAŞMA VE DENGE TAŞLARI

 

SANKO Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nalan Akbayrak ise Sağlık Bilimleri Fakülteleri arasındaki işbirliğinin artırılarak, iletişimin daha da güçlendirilmesi adına düzenlenen bu organizasyona ev sahipliği yapmaktan ve birbirinden değerli akademisyenleri Gazi Kentte ağırlamaktan gurur ve mutluluk duyduklarını kaydetti.

 

SABDEK Başkanı Prof. Dr. Sibel Aksu Yıldırım da, SABDEK toplantılarına gönüllülükle katılım gerçekleştirildiğine dikkati çekerek, “AR-GE ve Yayım, Eğitim ve İstihdam,  olmak üzere 4 komisyonla yapılandırmayı sürdürüyoruz. Türkiye ve Kıbrıs’taki yönergelerle çalışıyoruz. Bunların bizim kurumsallaşmamızın denge taşları olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.

 

KONUŞMACILAR

 

SANKO Üniversitesi’nde iki gün süren toplantıda, Hacettepe Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fethiye Erdil, SABDEK Eğitim Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Sultan Taşçı, İstihdam Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Aliye Mavili,  Altyapı Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Mehtap Malkoç, AR-GE ve Yayım Komisyonu Başkanı Prof. Dr. M. Gülden Polat ve Hacettepe Üniversitesi Rektör Yardımcı Prof. Dr. Yüksel Kavak sunum yaptı.

 

Toplantı bitiminde, SABDEK Başkanı Prof. Dr. Sibel Aksu Yıldırım, SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Sınav ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nalan Akbayrak’a organizasyon için teşekkür ederek, çiçek sundu.

 

Anı fotoğrafı çekilmesinin ardından toplantıya katılan yaklaşık 50 bilim insanı, Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla Gaziantep Kültürünü tanıtmaya yönelik bir programla tarihi ve kültürel mekanları gezme fırsatı buldu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol