banner1482
Öne Çıkanlar dizi SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI ZİRVEDE K.MARAŞSPOR 0-2 MERSİN İDMAN YURDU BASKETBOLDA FİNAL MÜSABAKALARI DEVAM EDİYOR BAŞKAN AYDIN

Bu haber kez okundu.

 SANKO ÜNİVERSİTESİNDE OĞUZELİ VE KARKAMIŞ’TA KARİYER GÜNÜ
  

 

“Hedeflerinize Ulaşmak Elinizde” konulu kariyer günü kapsamında tıp ve sağlık bilimleri fakültelerinin akademisyenleri bilgilendirme yapacak.

 

Kariyer günüde Tıp Fakültesi Histoloji ve Embriyoloji Anabilim Dalı’ndan Prof. Dr. Şahin Abdullah Sırmalı ve Dr. Öğr. Üyesi Duygu Gök Yurtseven, Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Sibel Polat, Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Deniz Mıhçıoğlu, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü’nden Öğr. Gör. Hatice Adıgüzel fakülteler ve bölümleri ile sunumlar yaparak, katılımcıların sorularını yanıtlayacak.

 

6 Mart 2019 tarihinde düzenlenecek kariyer günü Oğuzeli Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde saat 10.00’da, Karkamış Belediyesi Konferans Salonu’nda ise saat 14.00’te başlayacak.

 

SANKO ÜNİVERSİTESİ

2013 yılında kurulan SANKO Üniversitesi’nde Tıp Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin Hemşirelik, Beslenme ve Diyetetik ile Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümlerinde lisans düzeyinde, Moleküler Tıp, Hemşirelik, Biyolojik ve Biyomedikal Bilimler ile Fizyoterapi ve Rehabilitasyon alanlarında yüksek lisans ve Biyoistatistik alanında Doktora eğitimleri veriliyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol