Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! dizi KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

SANKO ÜNİVERSİTESİ’NDE KAYIT DÖNEMİ BAŞLADI

 Yüzde 100 doluluk oranı ile tercih dönemini başarıyla geride bırakan SANKO Üniversitesi’nde, kayıt için gelen öğrencilerin yanı sıra velilerin heyecanı da dikkat çekiyor.

Rektörlük tarafından kayıt haftasında öğrenci ve velilerin rahatça işlemlerini yaptırabilmeleri için titiz bir organizasyon yapıldı. Gaziantep ve dışından, SANKO Üniversitesi’ne gelen öğrencilere kolaylık sağlamak amacıyla öğrenciler kendilerine bildirilen günlerde kayıt yaptırarak yığılmaların önüne geçildi.

 

Buna göre, 3 Ağustos 2015 günü Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü, 4 Ağustos 2015’te Tıp Fakültesi öğrencileri kayıtlarını yaptırdı. 5 Ağustos 2015 günü Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü, 6 Ağustos 2015’te Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğrencilerinin kayıtları gerçekleştirilecek.

 

Mazereti dolayısıyla gününde gelemeyen öğrenciler ise bölümüne bakılmaksızın 7 Ağustos 2015 tarihinde kayıt yaptırabilecek. 

 

Kayıt sırasında üniversiteli olmanın heyecan ve mutluluğunu aileleri ile paylaşan öğrenciler, aldıkları bilgiler ve üniversitenin imkanlarından memnun kaldıklarını bildirdi.

 

SANKO Üniversitesi’nde 2015-2016 eğitimi yılı, 14 Eylül 2015 tarihinde başlayacak.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol