Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

SANKO ÜNİVERSİTESİ’NDE “KARPAL TÜNEL SENDROMU” TARTIŞILACAK
 SANKO Üniversitesi Sani Konukoğlu Uygulama ve Araştırma Hastanesi salonunda 8 Nisan 2019, Pazartesi günü tarihinde düzenlenecek etkinlikte SANKO Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Aydın Büdeyri “Karpal Tünel Sendromu Nedir?”, Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden Uzm. Dr. Egemen Ayhan “Tamamen Uyanık El Cerrahisi (Wıde Awake Hand Surgery- Walant)”, Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Deran Oskay “Karpal Tünel Sendromunda Rehabilitasyon”, Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Çiğdem Öksüz “Karpal Tünel Sendromunda Duyu Eğitimi” konularında sunum yapacak. 

SANKO Üniversitesi Fizyoyaşam Kulübü ve El Terapistleri Derneği’nin katkılarıyla 8 Nisan 2019 Pazartesi günü, 09.30 – 12.00 saatleri arasında gerçekleşecek etkinliğe, dileyen herkes katılabilecek. 

SANKO ÜNİVERSİTESİ

2013 yılında kurulan SANKO Üniversitesi’nde Tıp Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin Hemşirelik, Beslenme ve Diyetetik ile Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümlerinde lisans düzeyinde, Moleküler Tıp, Hemşirelik, Biyolojik ve Biyomedikal Bilimler ile Fizyoterapi ve Rehabilitasyon alanlarında yüksek lisans ve Biyoistatistik alanında Doktora eğitimleri veriliyor.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol