banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ KENDİMİZ ÇALDIK DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

SANKO ÜNİVERSİTESİNDE 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİNİ ANMA GÜNÜ

Prof. Dr. Dağlı, “Türk Milleti söz konusu vatan toprağı olduğunda, birlik, beraberlik ve dayanışma içinde yurdunu savunmak için mücadele etmekten asla çekinmemiştir” ifadelerini kullandı.

En zor sınavlarını Kurtuluş Savaşı döneminde veren halkımızın, bağımsızlığından ödün vermemek uğruna, canları pahasına savaş meydanlarında yıllarca çarpıştığını kaydeden Prof. Dr. Dağlı, şöyle devam etti:

“Çanakkale geçilmez” sözüyle kahraman ordumuz ve milletimiz vatanımızın her karış toprağının önemini bir kez daha ortaya koymuştur. Bu kutsal emanet için bugün bizler, yarının emanetçisi gençleri aynı inanç ve bilinçle yetiştiriyoruz.

Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, önce vatan, önce bayrak diyerek şehit olan her yaştan binlerce isimsiz kahramanımızı saygı ve minnetle anıyoruz.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol