Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

SANKO ÜNİVERSİTESİ YAVUZELİ VE ARABAN’DA BİLGİLENDİRME YAPACAK
  

Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Türkan Pasinlioğlu’nun da katılım göstereceği konferansta, Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nden Prof. Dr. Nurten Budak “Ergenlikte Sağlıklı Beslenme”, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğr. Gör. İpek Katırcı Kırmacı “Ergenlikte Obezite” konularında bilgiler paylaşacak. 

Konferansta, Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü’nden Öğr. Gör. Emine Baş
ve hemşirelik bölümü öğrencilerinden oluşan ekip ise kan şekeri ölçümü, kan basıncı ölçümü, mezura ile bel ölçümü yaparak, bilgiler verecek. 

9 Mart Cumartesi günü saat 10.00’da Yavuzeli Belediyesi Rumkale Toplantı Salonu’nda, aynı gün saat 14.00’te Araban Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenecek konferanslara dileyen herkes katılabilecek. 

SANKO ÜNİVERSİTESİ

2013 yılında kurulan SANKO Üniversitesi’nde Tıp Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin Hemşirelik, Beslenme ve Diyetetik ile Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümlerinde lisans düzeyinde, Moleküler Tıp, Hemşirelik, Biyolojik ve Biyomedikal Bilimler ile Fizyoterapi ve Rehabilitasyon alanlarında yüksek lisans ve Biyoistatistik alanında Doktora eğitimleri veriliyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol