banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

SANKO ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. DAĞLI: “BAYRAMLAR, MANEVİ DUYGULARIMIZIN YOĞUN YAŞANDIĞI VE PAYLAŞILDIĞI GÜNLERDİR”
  Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Prof. Dr. Dağlı, birlik, beraberlik ve paylaşımın en güzel örneklerinin sergilendiği bayramların, farklı yaşlarda farklı anlamlarla kutlandığını söyledi. 

“Yaşımız, konumumuz ne olursa olsun, hepimizin içindeki bayram heyecanı hep yaşamalı. Bu heyecanın yaşaması için de mutlaka yeni nesle geleneklerimizi aktararak, devamlılığını sağlamalıyız” diyen Prof. Dr. Dağlı, şöyle devam etti: 

“Çocukluğumuzda coşkuyla beklediğimiz bayramları, ilerleyen dönemlerde farklı heyecanlarla kutlayalım. Çocukluğumuzun bayram ödülü olan tatlıların, şekerlerin, çikolataların, bugün aynı coşkuyu yaşamamıza engel olacak sebepler olarak karşımıza çıkmasına izin vermeyelim. Ailelerin birlikte olmaktan keyif aldığı, coşkunun katlanarak arttığı, maddi, manevi paylaşımların olduğu huzurlu, sağlıklı, mutlu bayramlar dilerim.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol