Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR dizi MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK

Bu haber kez okundu.

SANKO ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİ KÜLTÜR GEZİSİ
 Öğrencilerle birlikte akademik ve idari personel için akademik yılın başında aynı zamanda bir moral ve motivasyon olan gezide, Gaziantep’in pek çok medeniyete ev sahipliğinin izleri, tarihi dokusu ve kültürel mirasının yerinde görülmesi sağlanırken, uzmanlarca bilgilendirme yapıldı.

Rektör Vekili Prof. Dr. Güner Dağlı ve eşinin de katıldığı Kültür Gezisi kapsamında Kahramanlık Panoraması Müzesi, Hamam Müzesi, Emine Göğüş Mutfak Müzesi, Kendirli Gazi Kültür Merkezi, Şehitler Anıtı ve Bey Mahallesi, Atatürk Anı Müzesi, Ali İhsan Göğüş Müzesi ile Oyun ve Oyuncak Müzesi gezildi.

SANKO ÜNİVERSİTESİ

2013 yılında kurulan SANKO Üniversitesi’nde Tıp Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin Hemşirelik, Beslenme ve Diyetetik ile Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümlerinde lisans düzeyinde, Moleküler Tıp, Hemşirelik ile Biyolojik ve Biyomedikal Bilimler alanlarında yüksek lisans eğitimi veriliyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol