banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

SANKO ÜNİVERSİTESİ “KUNİB AZERBAYCAN BAKÜ EĞİTİM FUARI”NDA
  

Akademik, sosyal ve kültürel çalışmaları yanında, fuarlarda öğrencilere rehber olan SANKO Üniversitesi, Azerbaycan’ın Başkent Bakü’de düzenlenen KÜNİB (Kafkasya Üniversiteler Birliği) Eğitim Fuarı’nda yerini aldı.

 

SANKO Üniversitesi’nden Rektör Prof. Dr. Ahmet Sınav ile Sosyal ve Kurumsal Hizmetler Müdürü Tarkan Yıldırım’ın katıldığı fuarda, SANKO Üniversitesi standı öğrenciler, veliler ve eğitimcilerden yoğun ilgi gördü.

 

SANKO Üniversitesi standında, üniversite eğitimi almak için Türkiye’yi tercih etmek isteyen öğrencilerin, yüz yüze görüşme fırsatı bulduğu Rektör Prof. Dr. Sınav, üniversite hakkında öğrencilerle bilgiler paylaşarak, meslek seçimi konusunda rehberlik ediyor.

 

Prof. Dr. Sınav, öğrencilere mutlaka kendilerine en uygun olduğunu düşündükleri mesleği seçmeleri gerektiği uyarısında bulunarak, “Seçeceğiniz meslek, üniversite tercihiniz kadar önemli. İstediğiniz ve sevdiğiniz mesleği, sizi en iyi şekilde yetiştirecek, akademik ve teknik donanımı olan üniversitede okumanız, hayata atılırken, rakiplerinizden bir adım önde olmanızı sağlayacaktır” dedi.

 

Prof. Dr. Sınav, tematik tıp üniversitesi SANKO Üniversitesi’nin eğitime bakış açısı, akademik, sosyal imkanları konusunda da öğrencilerle paylaşımda bulundu.

 

SANKO Üniversitesi standında öğrencilere bilgiler verilirken, üniversiteye ilişkin çeşitli tanıtım materyalleri de takdim edildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol