banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

SANKO ÜNİVERSİTESİ, “A PLUS ÜNİVERSİTE
  

109 devlet ve 63 vakıf olmak üzere toplam 172 üniversiteden 26 bin 513 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen araştırmanın sonuçlarına göre, SANKO Üniversitesi farklı kategorilerde performans artışı gösterdi.

Üniversitelerin, öğrenim deneyimi ve tatminkârlığı, akademik destek ve ilgi, kurumun yönetim ve işleyişinden memnuniyet, kişisel gelişim ve kariyer desteği gibi ana başlıklarda değerlendirildiği araştırmada, SANKO Üniversitesi’nin başarı sıralamasını yükselttiği tespit edildi.

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, “TÜMA sonuçlarına göre üniversitemiz ‘Öğrenim Deneyimi ve Tatminkarlığı’ ile 11’inci sırada, ‘Akademik Destek ve İlgi’ ile 24’üncü sırada yer alarak A Plus, ‘Kişisel Gelişim ve Kariyer Desteği’ ile 27’inci sırada yer alarak A düzeyinde değerlendirilmiştir” dedi.

Genç bir üniversite olarak kendini geliştirerek gerek akademik, gerekse sosyal ve kültürel alanda ülkemizin adını uluslararası platformlarda duyuran bilim insanları yetişmesine katkı sağlamak için yola çıktıklarını kaydeden Prof. Dr. Dağlı, “Başarı bir ekip işidir. Mütevelli Heyetimizin desteği, akademik ve idari kadromuzun büyük gayretleri ve bizi tercih eden öğrencilerimiz ile onların yanında yer alan velilerimiz sayesinde başarı grafiğimizi yükseltmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

SANKO ÜNİVERSİTESİ

SANKO Üniversitesi, üniversite ana binası, SANKO Üniversitesi Sani Konukoğlu Uygulama ve Araştırma Hastanesi ile Abdulkadir Konukoğlu Spor ve Kültür Merkezi’nden oluşuyor.

2013 yılında kurulan SANKO Üniversitesi’nde Tıp Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin Hemşirelik, Beslenme ve Diyetetik ile Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümlerinde lisans düzeyinde, Moleküler Tıp, Hemşirelik ile Biyolojik ve Biyomedikal Bilimler alanlarında yüksek lisans eğitimi veriliyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol