banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

SANKO HOLDİNG YÖNETİM KURULU BAŞKAN VEKİLİ ADİL SANİ KONUKOĞLU: “AİLENİZİN DEĞİL, İSTEDİĞİNİZ MESLEĞİ SEÇİN, SEVDİĞİNİZ MESLEĞİ YAPIN”
 SANKO Okulları’nda, 12’inci sınıf öğrencileri ile bir araya gelen Konukoğlu, “Önünüzde uzun bir yol var. Bu yolculukta kendinizi yalnız o anki durumunuza odaklamayın, üniversite eğitiminizde ortaokul ve lise, iş yaşamınızda ise tüm dönemlerinizde hayatınızda yer alan arkadaşlarınızdan kopmadan yol alındedi.

 Akademik, sportif ve kültürel anlamda en iyi eğitimi vererek mezun ettikleri öğrencileri aslında hayata hazırladıklarını belirten Konukoğlu, “Bizlere güvenerek sizleri emanet eden değerli ailelerinize teşekkür ediyoruz. Sizler ailelerinizin olduğu kadar, bizlerin ve ülkemizin gözbebeğisiniz” diye konuştu.

 “Kim ne iş yaparsa yapsın, en iyisini yapmak için çaba göstermeli. En iyiyi yapmayı hedefleyenler mutlaka başarılı olur” diyen Konukoğlu, daha önce mezun olanlar gibi şimdi ve gelecekte mezun olacak öğrencilerin her zaman SANKO Ailesinin kıymeti azalmayan birer nadide pırlantası olacağını söyledi.    

Konukoğlu, SANKO Okulları Genel Müdürü Melike Toklucu ve Liseler Müdürü Uğur Topuz’un da katıldığı söyleşide, öğrencilerin meslek seçimi, iş hayatı, işe alım süreci ve üniversite tercihleri konularındaki sorularını yanıtladı.

 Söyleşi, Konukoğlu’nun öğrencilere TYT ve AYT öncesi başarı dilekleri ve sonrasında pasta kesmeleri ile sona erdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol