banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

SAĞLIK HİZMETLERİ MYO MÜDÜRLÜĞÜNE PROF. DR. ESİN İSPİR ATANDI

KSÜ Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can’ın katılımlarıyla SHMYO Müdürlük Makamında gerçekleştirilen törenle Prof. Dr. Perihan Öztürk, müdürlük görevini Prof. Dr. Esin İspir’e devretti.

Devir-teslim töreninde konuşan Rektör Can, SHMYO’ya verdiği hizmetler dolayısıyla Prof. Dr. Perihan Öztürk’e teşekkür ederken, Prof. Dr. Esin İspir’e yeni görevinde başarılar diledi.

İdari görev değişikliklerini bayrak yarışına benzeten Rektör Can, “İdari görev değişikliklerinin farklı bakış açılarından faydalanarak daha iyiye, daha güzele erişmeye vesile olacağını düşünüyorum. Üniversitemizin ve sağlık alanına önemli meslek elemanları yetiştiren Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulumuzun bugünlere gelmesinde katkı sunan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. İdari görevlerde bulunduğumuz süre içerisinde bizden öncekilerin yaptıkları çalışmaların üzerine katarak başarı çıtamızı daha yukarılara taşıyacak ve günü geldiğinde bizden sonraki arkadaşlarımıza bayrağı devredeceğiz.” diye konuştu.

SHMYO Müdürlüğüne atanan Prof. Dr. Esin İspir, kendisini bu göreve layık gören Rektör Prof. Dr. Niyazi Can’a teşekkürlerini sunarak, SHMYO’nun başarı çıtasını daha yukarılara taşımak için gayret göstereceklerini ifade etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol