Öne Çıkanlar TEYFİK YAĞCI İSTİFA ETTİ!!! dizi KAHVE İÇİRECEK 13 YIL ŞEYTAN TAŞLADIK GÖRÜMCEDEN YENGEYE BÖBREK NAKLİ

Bu haber kez okundu.

REKTÖR DEVECİ’DEN, KARACASU YERLEŞKESİNDE İNCELEME
 Ziyaret kapsamında Rektör Deveci’nin ilk durağı KSÜ Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu oldu. Yüksekokulun 2016-2017 Güz Yarıyılı Değerlendirme Toplantısına iştirak eden Rektör Deveci, yapılan çalışmalar hakkında Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Erdal Küçükönder tarafından bilgilendirildi.

Yüksekokulun daha üst seviyelere erişmesi için çaba sarf ettiklerini ifade eden Yüksekokul Müdürü Küçükönder, görev süresi kapsamında yapılan çalışmaları ve atılan adımları aktardı. Yeni dönemde yüksekokul olarak hedeflerini sıralayan Küçükönder, Rektör Deveci’ye bir kısım eksiklikleri de hatırlatarak destek istedi.

Yapılan bilgilendirme sunumunun ardından Rektör Deveci Yüksekokulların sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini ifade ederken, sorunların çözümü noktasında önemli ölçüde yol kat ettiklerini söyledi. Özellikle bilimsel amaçlı taleplerin en kısa sürede cevaplandırıldığını hatırlatan Rektör Deveci, bilim üreten kurumlar olarak çağın gereksinimlerine uygun, verimli ve güncel bilgilerle donanımlı olmanın gerekliliğini vurguladı. Rektör Deveci, öğretim elemanlarına da kendilerini sürekli yenilemeleri ve çalışma alanlarına ilişkin dünyadaki gelişmeleri güncel olarak takip etmeleri tavsiyesinde bulundu.

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Küçükönder, Rektör Deveci’ye ziyaretin anısına El Sanatları Bölümünce yapılan kûfî yazı ile Besmele-i Şerif’in yer aldığı tablo hediye etti.

Rektör Deveci, ziyaret kapsamında Karacasu Yerleşkesindeki Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu yönetici ve öğretim elemanlarıyla da bir araya geldi. Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Uygulama Oteli Salonunda gerçekleştirilen toplantıda Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mehmet Pak, yürütülen çalışmalar hakkında Rektör Deveci’ye bilgilendirme sunumu yaptı. Üniversite yönetiminin desteğiyle yıllarca biriken sorunları büyük ölçüde çözdüklerini ifade eden Pak, kaliteyi arttırmaya yönelik çalışmalar yürüttüklerini ifade etti.

Rektör Deveci, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu öğretim elemanlarının taleplerini de dinleyerek, bir süre görüştü.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol