banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

REKTÖR CAN: VEFA, BİZİM EN ÖNEMLİ DEĞERİMİZDİR

Rektör Prof. Dr. Niyazi Can, huzurevinden gelen ve Avşar Yerleşkesini gezen misafirleri Gençlik Otağında ağırladı. Gençlik Otağındaki programda İlahiyat Fakültesi Öğr. Gör. Ahmet Görüzoğlu tarafından müzik dinletisi icra edildi. Huzurevinden gelen misafirlerin, Görüzoğlu’nun seslendirdiği eserlere eşlik ettiği programda zaman zaman duygulu anlar yaşandı.

Program vesilesiyle yaşlılarımızla bir araya gelerek onların hayır dualarını aldıklarını belirten Rektör Prof. Dr. Niyazi Can, “Vefa bizim en önemli değerlerimizdendir. Büyüklerine vefa göstermeyen küçüklerinden vefa görmez. Dolayısıyla bir toplum yaşlılarına değer verebildiği ölçüde geleceğine umutla bakabilir. Bizler de çeşitli vesilelerle büyüklerimizle bir araya geliyoruz. Çoğu kez biz onları ziyaret ediyorduk. Bu defa da onları ağırlayalım istedik. Üniversitemizi gezdiler, sonrasında da Gençlik Otağımızda onlarla sohbet ettik, birlikte şarkılar söyledik. Şükranlarımızı ifade ederek dualarını istedik. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuzdur.” dedi.

Rektör Can konuşmasını programın tertip edilmesinde emeğe geçenlere ve bilhassa yaşlılarımıza teşekkür ederek tamamladı.

KSÜ SHMYO Müdürü Prof. Dr. Esin İspir ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mutlu Kaya’nın da hazır bulunduğu ve gençlerle yaşlılarımızın buluştuğu program, fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol