banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ KENDİMİZ ÇALDIK DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

REKTÖR CAN, HAFTA SONU AKSU TV. İDİ
 Canlı olarak yayınlanan programda Ezgi Gözağca’nın sorularını cevaplandıran Rektör Can, üniversite tercihi yapacak adaylara önerilerde bulundu.  Hayat boyu süren başarı ve mutluluk için adayın baskıdan uzak bir şekilde sevdiği alanı seçmesinin önemini vurgulayan Rektör Can, “Mesleğiniz her ne olursa olsun işinizi severek ve en iyi şekilde yaparsanız aranan eleman olursunuz. Çağımızda kişisel performans ve alana verilen katkı çok önemli. Bu açıdan adayın tercihlerini yaparken baskıdan uzak bir şekilde hayatının bundan sonraki sürecinde önemli bir yer tutacak kariyer seçimini sağlıklı bir şekilde yapmasına olanak tanınmalı.” şeklinde konuştu.

KSÜ’nün fiziki ve teknik altyapısını güçlendirme ve daha etkin kullanmaya ilişkin bir dizi çalışma yürüttüklerini belirten Rektör Can, bölgenin ihtiyacına cevap verecek büyüklükte Kongre Merkezi kompleksi, Türkiye standartlarında Kütüphane binası, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ve Avşar Yerleşkesi Cami inşaatlarının mümkün olan en kısa sürede tamamlanarak hizmete sunulacağını söyledi.

Öğrenci ihtiyaçlarını dikkate alarak 24 saati dolu dolu yaşayan bir üniversite inşa ettiklerinin altını çizen Rektör Can, tamamlanan yeni projelerle öğrencilerin teorik ve pratik becerilerinin yanı sıra sosyal becerilerini de geliştirerek daha donanımlı bireyler olarak hayata atılmalarını sağladıklarını belirtti.

2018-2019 eğitim-öğretim yılına fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokulu düzeyinde birçok yeni bölümle gireceklerini ifade eden Rektör Can, Güzel Sanatlar Fakültesi yeni açılan Müzik Bölümünün 30, Moda Tasarım Bölümünün ise 50 öğrenci alacağını belirtti. Diş Hekimliği Fakültesinin bu yıl ilk kez alacağı 60 öğrenciyle eğitime başlayacağının belirten Rektör Can, Diş Hekimliği Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinin de önümüzdeki eğitim döneminde faaliyete geçeceğini söyledi.

KSÜ’yü her mecrada tanıtmak ve öğrenci başarı seviyesini daha yukarılara çekmek için yeni projeler hayata geçirdiklerini ifade eden Rektör Can, 2018-2019 eğitim-öğretim yılında yeni açılan 14 bölüm ve programla ülkenin ilgili alanlardaki yetişmiş insan gücü eksiğini giderme noktasında katkı sunacaklarını söyledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol