Öne Çıkanlar TEYFİK YAĞCI İSTİFA ETTİ!!! KAHVE İÇİRECEK dizi 13 YIL ŞEYTAN TAŞLADIK GÖRÜMCEDEN YENGEYE BÖBREK NAKLİ

Bu haber kez okundu.

REKTÖR CAN, GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU ÜYELERİNİ AĞIRLADI
 KSÜ Rektörlük Makamında TOBB Kahramanmaraş Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Aykut Balcıoğlu ve kurul üyelerini ağırlayan Rektör Can, kurul çalışmalarına ilişkin bilgiler aldı. Balcıoğlu başarılı mezunların Kahramanmaraş’ta tutularak istihdam edilmelerinin önemine işaret ederek, bu konuda üniversitemizin yanında olduklarını belirtti.

Ülkemizin ve şehrimizin kalkınmasında genç girişimcilere büyük görevler düştüğünü ifade eden Rektör Can, bu manada genç girişimcilerin fikirlerini önemsediklerini, üniversite olarak yeni fikirleri imkânlar ölçüsünde desteklemeye, ortak projeler yürütmeye hazır olduklarını söyledi. Her alanda uygulamalı eğitime ve etkin stajlara önem verdiklerini belirten Rektör Can, bununla ilgili Eğitim Fakültesindeki “Kuramı Uygulamaya Taşıyabilen Okuryazar Lider Öğretmen” modeli ve mühendislik alanındaki intörn mühendislik uygulamalarını örnek gösterdi.

Rektör Can, ziyaretin anısına Kahramanmaraş Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Aykut Balcıoğlu’na hediye takdim ederken ziyarette Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kadir Saltalı da hazır bulundu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol