banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ KENDİMİZ ÇALDIK DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

REKTÖR CAN, DULKADİROĞLU BELEDİYE BAŞKANI OKAY VE ÖĞRENCİLERLE

Şehrimizin tanıtımı ve öğrencilere destek için kurulan stantları gezen Rektör Can, yürütülen çalışmalara ilişkin yetkililerden bilgi aldı.

Üniversitemize ve öğrencilerimize desteklerini esirgemeyen kurum, kuruluş ve sivil toplum kuruluşlarına teşekkür eden Rektör Can, “KSÜ yönetimi olarak göreve geldiğimiz ilk günden itibaren, şehrimizdeki paydaş kurum ve kuruluşlarla etkili ve verimli işbirliklerine imza atıyoruz. Ailelilerinin bizlere emaneti olan geleceğimizin teminatı gençlerimizin daha iyi şartlarda eğitim-öğretim görmesi için gerekli her türlü çalışmayı birlikte yürütüyoruz.” dedi.

KURALLARA TİTİZLİKLE UYARAK YÜZ YÜZE EĞİTİM

Covid-19 pandemisi nedeniyle verilen zorunlu aranın ardından öğrencilerle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Can, “Yüz yüze eğitim sürecini kurallara titizlikle uyararak inşallah kesinti ve kısıtlamaya uğramadan sürdüreceğiz. Üniversitemize yerleştirilen ve kayıt yaptıran öğrencilerimizi tebrik ediyor, sağlık ve başarı dolu bir eğitim-öğretim dönemi diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay ise Dulkadiroğlu Belediyesi olarak KSÜ’ye her konuda destek vermeye hazır olduklarını belirterek, başarılı bir şekilde yürütülen ikili işbirliklerini geliştirerek şehrimize ve insanımıza daha faydalı hizmetler üretmenin gayreti içerisinde olduklarını söyledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol