Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK dizi

Bu haber kez okundu.

PİAZZA’DA SİMYA RÜZGÂRI ESTİ…
 Bütün toplumlarda eğitimin amacı, yeni kuşaklara bir kültür birikimini aktarmak, gençlerin davranışını yetişkinlerin hayat tarzı yönünde biçimlendirerek, onların gelecekteki toplumsal rollerine doğru yöneltmektir. 

Bütün bunları kendi bünyesinde yetiştirdiği öğrencilerine en iyi şekilde vermeye çalışan Simya Eğitim Kurumları dinamik ve donanımlı eğitimci kadrosu ile geçtiğimiz cumartesi Piazza’da güzel bir ekinliğe imza attı.

Gelen ziyaretçilere Simya Eğitim Kurumları hakkında genel bir bilgi paylaşımında bulunulurken diğer bir taraftan da eğitim kurumu bünyesindeki atölye etkinliklerinin tanıtım stantları oluşturuldu.

KASAP; GELECEĞİMİZİN EMANETİ ÇOCUKLAR!

Konuya ilişkin Simya Eğitim Kurumları Genel Müdürü Muhammet Kasap;  “Bizim için en önemli şey geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızdır. Çocuklarımızın eğitim ve öğretiminin yanı sıra sosyal bir birey olmalarını da önemsiyoruz. Eğitim kurumumuz bünyesinde çocuklarımızın gelişimlerine yarar sağlayacak atölye etkinliklerine yer vermemizdeki temel neden de budur. Gerçekleştirdiğimiz bu etkinlikle kendi öğrencilerimiz dışındaki öğrencilerin ve velilerinde bunları yaşayarak görmelerini, tecrübe edinmelerini ve merak ettikleri soruları bizlere direkt sorma imkânı sunabilmek için düzenledik.” dedi.

Oldukça renkli ve yoğun katılım içinde gerçekleştirilen etkinlikte Genel Müdür Muhammet Kasap “Simya Eğitim Kurumları Atölye Etkinliklerine gösterilen yoğun ilgiden dolayı hem çalışma arkadaşlarım ve eğitim kurumumuz adına teşekkür ediyoruz.” İfadesini kullanarak sözlerine son verdi. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol