Öne Çıkanlar HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

PİAZZA’DA HAZIR BEYAN SİSTEMİ BİLGİLENDİRİLMESİ
  

Gelir vergisi mükelleflerinin 2016 yılına ilişkin gelir beyanlarını elektronik ortamda vermelerini sağlamak için hizmeti vatandaşın ayağına götüren Kahramanmaraş Vergi Dairesi Başkanlığı, kent halkının buluşma noktası olan Piazza AVM’de stant kurdu. Ziyaretçilere önemli bilgiler veren Vergi Dairesi Başkanlığı yetkilileri, 1 - 27 Mart tarihlerini kapsayan beyanname döneminde; geliri sadece kira, ücret, menkul sermaye iradı veya diğer kazanç ve iratların biri veya birkaçından oluşan mükelleflerin, yıllık gelir vergisi beyannamelerini Hazır Beyan Sistemi üzerinden kolayca verebileceğini ifade etti.

Stant yetkilileri, Hazır Beyan Sistemi’ne Gelir İdaresi Başkanlığı’nın resmi internet sayfası üzerinden ulaşılabileceği gibi vergi dairelerinden ve Piazza AVM’de açılan stanttan da ulaşabileceğine dikkat çekit. Piazza AVM’nin ziyaretçilerine bilgilendirici broşürler de dağıtan stant görevlileri, vatandaşları, yoğunluktan kaynaklanabilecek herhangi bir problemle karşılaşmamaları için beyan işlemlerini son güne bırakmamaları yönünde de uyardı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol