banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

PAZARCIK MYO MÜDÜRLÜĞÜNE FETİH YANARDAĞ ATANDI
 Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can’ın katılımlarıyla Pazarcık Meslek Yüksekokulunda gerçekleştirilen törenle Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Baylan, müdürlük görevini Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Fetih Yanardağ’a devretti.

Devir-teslim töreninde konuşan Rektör Can, Pazarcık Meslek Yüksekokuluna verdiği hizmetler dolayısıyla Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Baylan’a teşekkürlerini ifade ederken Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Fetih Yanardağ’a yeni görevinde başarılar diledi.

Üniversite olarak temel hedeflerinin KSÜ’yü daha ileri noktalara taşımak olduğunun altını çizen Rektör Can, “İdari görevler bayrak yarışı gibidir. Hepimizin ortak amacı, bu görevlerde bulunduğumuz süreler içinde bizden öncekilerin çalışmalarının üzerine bir şeyler koyarak daha iyinin ve güzelin peşinde olmaktır. Ülkemize ve şehrimize en iyi şekilde hizmet etmek, üniversitemizin başarı çıtasını yukarılara taşımak hepimizin ortak gayesidir.” diye konuştu.

Pazarcık Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne atanan Dr. Öğretim Üyesi Yanardağ, kendisini bu göreve layık gören Rektör Prof. Dr. Niyazi Can’a teşekkürlerini sunarken Paracık Meslek Yüksekokulunu daha ileri noktalara taşımak için gayret göstereceğini ifade etti.

Müdürlük devir-teslim töreninde üniversitemiz Genel Sekreteri Mithat Karaaslan ve Pazarcık Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları da hazır bulundu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol