banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ KENDİMİZ ÇALDIK DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

ÖZEL SANKO OKULLARI’NDA YARIYIL TATİLİNE ÖDÜLLÜ BAŞLANGIÇ
 Özel Sanko Okulları’nda düzenlenen törenle, çeşitli dallarda başarılı çalışma sergileyen öğrenciler ayrıca ödüllendirildi. ‘’Kitap Kurdu’’ dalında ortaokul öğrencisi Eren Öğücü, Fen ve Teknoloji Lisesi’nden Merve Zümrüt Karakaya, Sanko Koleji’nden Erva Kaplan ve Mehmet Furkan Sarıca‘’kitap kurdu’’ oldu.

Özel Sanko Okulları’nda kullanılan İngilizce dijital kütüphane sistemi Myon’dan online 66 kitap okuyanortaokuldan Berkay Dobooğlu veilkokuldan Asya Tanrıtanırmadalya almaya hak kazandı.

Okul kütüphanesinden en çok yararlanan ilkokul öğrencileri Zehra Koçer ve Kemal Efe Derici’ye kitap verildi.İngilizce interaktif dil eğitim sistemi DyEd’te verimli ders çalışan 6. sınıftan Sude Küpeli, 3.sınıftan Rumet Sakin ve 9. sınıftan İlhan Alkaya, Valilik Kupası piyano yarışmasında ikinci olan 7. sınıf öğrencisi İdil Kale çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.


Öğrencilere tatilde iyi dinlenmelerini, tiyatro ve sinemaya gitmelerini, bol bol kitap okumalarını, arkadaş ve ailelerine zaman ayırmalarını tavsiye eden Özel Sanko Okulları Genel Müdürü Murat Köylüoğlu, ‘’Önemli olan karne değil bilginin ne kadar özümsenerek kalıcı bir şekilde alındığıdır” dedi.

Törenin konuklarından okulun 2004 mezunlarından ODTÜ Kimya Bölümü’nü bitirdikten sonra akademik çalışmalarına devam eden ve TÜBİTAK bursu ile İsviçre’ye gidecek olan Sevgi İpekçioğlu, öğrencilerle yaptığı hitapta, Özel Sanko Okulları’nın her alanda donanımlı öğrenciler yetiştirdiğinin altını çizdi.

İpekçioğlu, okulun mezunları olarakdiğer arkadaşlarıyla öğrencilere üniversite eğitimi, meslek seçimi, kariyer planlama gibi konularda rehberlik edebileceklerini belirtti.

Abdulkadir Konukoğlu Spor ve Kültür Merkezi’nde yapılan törenin ardından öğrenciler sınıflarına geçerek karnelerini aldı. 


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol