banner1482
Öne Çıkanlar GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

ÖZEL SANKO OKULLARI YENİ EĞİTİM DÖNEMİNE HEYECANLA BAŞLADI
 Programda 1. sınıf öğrencisi Zeynep Naz Yetkin’in okuduğu şiirin ardından söz alan 4. sınıf öğrencisi Ece Öztürkmen, duygularını arkadaşlarıyla paylaşarak, şunları söyledi: 

‘’Okula ilk kez adım atmanın heyecanıyla yüreği çarpan ve tekrar okuluna, öğretmenlerine kavuşmanın mutluluğunu yaşayan sevgili arkadaşlarım okulumuz, biz öğrencileri kişiliği gelişmiş, ilkesi, değerleri ve hedefleri olan, çağdaş, bilgili, Atatürk ilkelerine bağlı bireyler olarak yetiştirmeyi ilke edinmiştir.’’

Yeni bir eğitim yılına başlamış olmanın coşkusu içinde olduklarını belirten ortaokul öğrencisi Melisa Karaderede aralarına yeni katılan arkadaşlarıyla tanışmayı sabırsızlıkla beklediklerini ifade etti.

Karadere, ‘’Okul bizim ikinci evimizdir. Beraber yaşamayı, sevgiyi, dostluğu ve arkadaşlığı burada öğreniyoruz. Öğrendiğimiz bilgiler yanında, oynadığımız oyunlar ve söylediğimiz şarkılarla hoşça vakit geçiriyor, ortak sevinçler paylaşıyoruz’’ diye konuştu.

Bu yıl yapılan LYS sınavında Türkiye derecesi alarak Gaziantep birincisi olan ve Boğaziçi Üniversitesi’nde okumaya hak kazanan Fatih Kemal Öksüzoğlu da yaptığı konuşmada, öğrenci arkadaşlarına seslenerek, sahip oldukları olanakların ve okulun kazandırdıklarının kıymetini bilmelerini istedi. Öksüzoğlu, hedeflerini iyi belirleyip bu hedefler doğrultusunda çok iyi çalışmalarını önerdi.

 ‘’13. YILA BAŞLAMANIN MUTLULUK VE GURURUNU YAŞIYORUZ’’

Özel Sanko Okulları Genel Müdürü Murat Köylüoğlu ise 13. yıla başlamanın mutluluk ve gururunu yaşadıklarınıkaydetti.

‘’Özel Sanko Okulları öğrencisini farklı kılan sevgi ve saygı değerleridir. Bu temelde akademik başarısını da yıllar geçtikçe yükselten öğrencilerimiz düzenli ve programlı çalışma ile daima hedeflerine ulaşacaklardır’’ diyen Köylüoğlu, şöyle devam etti:

“2013 SBS’de ortaokul kademesi kurulduğundan beri yükselen başarı grafiğini on puan daha yukarı çekerek birinciliği, Özel Sanko Koleji ise Türkiye çapında ilk 14 okul arasındaki sıralamasını korumaktadır. Veli, öğrenci ve öğretmenlere mutlu ve başarılı bir yıl temennisinde bulunuyoruz.

Özel Sanko Okulları Mezunlar Derneği (SANMED) Yönetim Kurulu Üyesi Seda Şahin de konuşmasında, mezunlar derneğinin çatısı altında birleşmenin dostlukların devamı yanında önemli çalışmalara da imza atmaya fırsat yarattığının altını çizdi.

Yaptıkları topluma duyarlı projeler ve her fırsatta ağaç dikimi yapılan SANMED Hatıra Ormanı’nı örnek gösteren Şahin, öğrencilerin yeni eğitim öğretim yılını kutladı. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol