banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

ÖZEL SANKO OKULLARI ANKARA “SANAT TURU” GEZİSİ DÜZENLEDİ
 Özel SANKO Okulları adına Anıtkabir Defterini imzalayan  Sanat Zümresi Başkanı Ozan Tekin, Aziz Atatürk” diye hitap ederek başladığı yazısında şu ifadelere yer cerdi:

Özel SANKO Okulları olarak, Güneydoğu'dan, Gazi Şehir'den tüm dünyaya açılan bir eğitim ekolü olmak üzere çıktığımız yolun 16. yılındayız. Öğrencilerimizi akademik, sosyal, topluma lider ve model olabilecek, evrensel bilgi ile donatılmış, yerel değerleri özümsemiş, ülkesine ve insanlığa faydalı bireyler olarak yetiştirmek amacıyla misyonumuz çerçevesinde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu misyonun 'sanat' başlığını güçlendirmek için çıktığımız yolculuğun ilk durağında öğrencilerimizle birlikte huzurundayız.
Yüce Atatürk, Türk Milletini uçurumun kenarından sarsılmaz azmin, kararlılığın ve yaratıcı dehan ile kurtardın. Biz de Özel
SANKO Okulları olarak senin çizginde yol alacağımıza, soluksuzca çalışacağımıza, milletimizi uygar medeniyetler seviyesine ulaştıracağımıza söz veriyoruz. Ruhun şad olsun.”

Etnografya Müzesi gezisi, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası konseri ve ARTANKARA Çağdaş Sanat Fuarı gezisi ile devam eden sanat turu, Ankara şehir gezisi ve Devlet Tiyatrosunda izlenen “Rumuz Goncagül” isimli oyunla son buldu.

ARTANKARA Çağdaş Sanat Fuarı’nda, Özel Sanko Okulları Resim Öğretmeni ve Sanko Sanat Galerisi Seçici Kurul Üyesi Aslı Özen’in sergisini de ziyaret eden öğrenciler, bir anlamda öğretmenlerini Ankara’da yalnız bırakmamış oldular. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol