Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

   ÖZEL NECİP FAZIL TEMEL LİSESİNDEN BAŞARIYA ÖDÜL.
 Okul Müdürü Cevdet Alperen şöyle seslendi öğrencilere ve öğretmenlere: “Karne, öğrencilerin başarılarının yanın da bir yıl boyunca  öğrencinin  haritasını gösterir. Her insan aynı olmadığı gibi her öğrencide aynı değildir. Herkesin bir kabiliyeti var. bu karnelerde ki zayıflar sizi üzmesin, onlar sizin ilgi duymadığınız  derslerdir. ama sizin ilgi alanınıza giren dersler mutlaka iyidir.  

 Bundan sonraki yıllarda da daha çok çalışarak daha başarılı karne alacağınızdan ümitliyim. Hepinizi tebrik ediyorum. Başarılarınızı ailelerinizle de paylaşın. anne ve babalarınızın ellerini öpün. Öğretmenlerinizin ellerinin öpün.  ayrıca başarılarınızın arkasında fedakarca çalışan öğretmenlerimizin olduğunu unutmayın. tüm öğretmenlerimize de teşekkür ediyorum. Herkese iyi tatiller dilerim. “ dedi.

      Daha sonra öğrencilere ödül eri verildi.  Necip Fazıl Kısakürek ‘in Sakarya şiirini en iyi okuyan öğrenci  M. Yasin Demir’ e okul müdürü tarafından madalya verildi.

      Okul Başkanı Nursel Yıldız  ve Okul başkan yardımcısı Ebra Dal’a madalyaları okul kurucu temsilcisi Galip Köse tarafından verildi.

    Okulun en düzenli ve saygın öğrencilerinden  Muhammed Çanakcı ve Neslihan Kökcü‘ye  madalyaları Tarih öğretmeni  ve Müdür yardımcısı Nuh Çetin tarafından verildi.

     Sınıflarında birinci olan Ahmet Yıldız,Ayşe Türk,E mirhan Gebel, Fatma Şüheda Taşcı ve Furkan Yiğit’e madalyaları sınıf öğretmenleri tarafından verildi.

     Bir öğretim yılı boyunca  okula tam ve düzenli katılan Gülşah Kaptan, Dilşah Kaptan ve Mustafa Renkliöz ‘e de madalya verildi.

    Daha sonra  onur belgeleri dağıtıldı. Öğrencilerin karneleri sınıf öğretmenleri tarafından dağıtılarak   tören bitti.

     

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol